High-tech innovation

PROPERTY CONSTRUCTIONS

KONWOOD STRUCTURES vertaalt maatwerk vraagstukken naar prefab modulaire oplossingen voor volledige houtskeletbouw voor de woningbouw & U-bouw. Konwood bouwt in hout. Eeuwenoud bouwmateriaal en tegelijk dé innovatie in duurzaam bouwen. Hout stoot niet uit, maar slaat CO2 natuurlijk op.

Tiny House

Tiny houses zijn het antwoord op de vraag naar flexibele huisvesting voor zorgwoningen en één- of twee- persoons-huishoudens.

Tiny houses zijn per definitie verplaatsbaar en circulair, daarom zijn de lichte constructies van KonWood per definitie geschikt.

Met KONWOOD is het mogelijk ieder ontwerp om te zetten naar betaalbare circulaire oplossingen.

Groei naar de vraag naar (gecertificeerd) hout leidt tot meer duurzaam beheerd bos. Hout ademt, hout leeft.

Appartementen

Met de oplossingen van KONWOOD bouwt men snel, licht, circulair en veilig. Dit geldt ook voor de bouw van appartementen. Bij appartementenbouw is de veiligheid van de bewoners een van de belangrijkste. Hout is een brandveilig product, vragen over brandoverslag en brandvoortplanting worden door de natuurlijke eigenschappen opgelost. Bovendien geldt dat bouwen met een  houten constructie bijdraagt aan het halen van internationale klimaatdoelstellingen.Konwood en haar internationale partners innoveren, inspireren en werken samen om verduurzaming in de bouw te versnellen. 

Konwood en haar internationale partners innoveren, inspireren en werken samen om verduurzaming in de bouw te versnellen

Houses

De kwaliteiten van hout. Hout ademt, hout leeft. Het voelt warm aan en geeft daardoor ongekend wooncomfort. Uw droomhuis van hout betekent daarom een bewuste keuze voor een veilig en duurzaam leefklimaat. Bouw uw huis van hout en u investeert in een circulaire toekomst.

Recreation

De unieke uitstraling van hout en de welhaast onbeperkte ontwerpmogelijkheden maken dat hout meer en meer het voorkeursmateriaal is voor gebouwen in  de recreatie van de bungalow tot het gebouw voor de receptie of het zwembad.

Een korte bouwtijd met eindeloze mogelijkheden.

More information?

Wilt u meer weten van ons bedrijf in een persoonlijk gesprek? Of wilt u overtuigd worden van de vele mogelijkheden in onze houtconstructies? Neem gerust contact met ons op. Graag maken wij ook voor uw project(en) een passende en concurrerende, geheel vrijblijvende offerte.