Design &
Architecture...

Utility Construction

KONWOOD STRUCTURES vertaalt maatwerk vraagstukken naar prefab modulaire oplossingen voor volledige houtskeletbouw voor de woningbouw & U-bouw. We produceren duurzaam, snel en perfect geconditioneerd.

EXHIBITION HALLS /PUBLIC SPACES

Met hout is vrijwel ieder ontwerp mogelijk, de warme uitstraling, het prettige klimaat de veilige constructies met onbeperkte overspanningen tot meer dan 30 meter zorgen ervoor dat de trend om te kiezen voor hout terug te zien is in unieke gebouwen ontworpen in hout over de gehele wereld.

In de wereld van KONWOOD is vrijwel alles mogelijk.

KONWOOD maakt het mogelijk  ontwerpen om te zetten naar betaalbare circulaire oplossingen.

Het voelt warm aan en geeft daardoor ongekend wooncomfort.

MARKT HAL / STORAGES /Industrie

Gebouwen waar functionaliteit, veiligheid en uitstraling de uitgangwaarden vormen is bouwen met hout gemeengoed aan het worden.

Hout is constructief sterk, veilig en bestand tegen zuren en basen.

Met hout bouwt men snel, licht en veilig, Daarom heeft KONWOOD voor industriële gebouwen de juiste oplossingen voorhanden.

More information?

Wilt u meer weten van ons bedrijf in een persoonlijk gesprek? Of wilt u overtuigd worden van de vele mogelijkheden in onze houtconstructies? Neem gerust contact met ons op. Graag maken wij ook voor uw project(en) een passende en concurrerende, geheel vrijblijvende offerte.